Cyprus Lettings
 
Villas in Coral Bay Villas in Cyprus Limnaria Gardens in Kato Paphos Apartments in Paphos

Söka Cypern Lettings

Privata lägenheter och villor till uthyrning i Pafos  och på Cypern

 Alla våra lägenheter och villor som är till uthyrning är privatägda och hyrs uteslutande ut via internet. Vår hemsida visar mer än 100 privata lägenheter och villor i Pafos med omnejd vilka är tillgängliga för semesterhyra. Alla våra objekt har egen pool eller tillgång till gemensam pool och många har specialerbjudande.  Vi hyr ut 2 till 5 bädds villor samt 1 till 4 bädds lägenheter.  Du kan boka en kvalitetssemester med inkvartering i Kato Pafos eller i Coral Bay området samt i många byar på Cypern. Våra villor och lägenheter i Pafos med omnejd är idealiska att hyra för familjer, grupper eller bröllopsgäster. Upplev friheten i din egen lyxiga villa eller lägenhet.

Boka din villa eller lägenhet på Cypern genom Cypern Lettings
Firman
Cypern Lettings bildades i syfte att vara uthyrningsportal för den fulländade semestern med självhushållning i villor och lägenheter på Cypern. Vårt mål är att via uthyrning erbjuda ett semesterboende som ger den självständige resenären full flexibilitet. Glöm paketresor, trånga bussar och bestämda tidsscheman. Med en villa eller lägenhet är du fri att välja vad du vill göra och när du vill göra det. Du kan slappna av vid din egen privata pool, njuta av en av våra stora gemensamma pooler eller sluka sol på en av de många stränder med blått flagg på Cypern.

Privata golfvillor i Pafos på Cypern
På golfanläggningen Secret Valley hyr vi ut villor med privat pool och panoramautsikt i ett av de mest natursköna områden på Cypern. Secret Valley ligger endast 20 minuters bilväg från Kato Pafos. Du kan till exempel kombinera en vecka med golf och en vecka i en avsides liggande by där du möter det traditionella Cypern.

Flexibilitet med våra Pafos villor och lägenheter
Du kan välja om du vill laga din egen mat i ett fullt utrustat kök eller äta ute på en av de många traditionella cypriotiska tavernorna och internationella restaurangerna. Flexibiliteten och valmöjligheterna gör det kostnadseffektivt att boka hos Cypern Lettings.