Cyprus Lettings
 
Villas in Coral Bay Villas in Cyprus Limnaria Gardens in Kato Paphos Apartments in Paphos

Søke Kypros Lettings

Private leiligheter og villaer til leie i Paphos på Kypros
Alle leiligheter og villaer vi tilbyr i Paphos er privateide og tilbys kun over internett. Vår hjemmeside har over 100 private leiligheter og villaer i Paphos og omegn tilgjengelig for fremleie. Alle eiendommene har privat basseng eller et felles svømmebasseng og mange er på Spesialtilbud. Du kan søke og bestille leie av leilighet eller villa  24 timer i døgnet. Vi tilbyr fra 2 til 5 sengs villaer og 1 til 4 sengs leiligheter. Du kan bestille kvalitetsferie med innkvartering i Kato Paphos og Coral Bay-området, samt i mange landsbyer på Kypros. Våre villaer og leiligheter til leie i Paphos og omegn er ideelle for familier, grupper eller bryllupsgjester. Opplev friheten i din egen luksuriøse villa eller leilighet. For å motta regelmessige oppdateringer og spesialtilbud Meld deg på vårt Nyhetsbrev.

Bestill ferie- villa eller leilighet på Kypros med Kypros Lettings
Firmaet Kypros Lettings ble startet for å være en utleieportal for villa - og leilighetsferie på Kypros. Vår formål er å tilby utleie av ferieboliger til den selvstendige og uavhengige feriegjest. Glem pakkereiser, trange busser og faste tidsplaner. Med en villa eller leilighet er du fri til å velge hva du vil gjøre når du vil gjøre det. Du kan slappe av ved siden av din egen private pool, nyte et av våre store felles basseng eller slikke sol på en av de mange blå flagg strendene på Kypros.
 

Privat golf villa i Paphos Kypros
På golfanlegget Secret Valley tilbyr vi villaer med privat svømmebasseng og panoramautsikt i et av de mest naturskjønne områdene på Kypros. Secret Valley ligger bare 20 minutters kjøretur fra Kato Paphos. Du kan for eksempel kombinere en uke med golf og en uke i en avsidesliggende landsby hvor du møter det tradisjonelle Kypros.
 

Fleksibilitet med våre Paphos villaer og leiligheter
Du kan velge om du vil lage dine egne retter i et fullt utstyrt kjøkken eller spise ute på en av de mange tradisjonelle kypriotiske tavernaer og internasjonale restaurantene. Fleksibiliteten og valgmulighetene gjør reservasjon med Kypros Lettings svært kostnadseffektiv.