Cyprus Lettings
 
Villas in Coral Bay Villas in Cyprus Limnaria Gardens in Kato Paphos Apartments in Paphos

Kyproksella Lettingsin

Vapaa-ajan käyttöön vuokrattavat yksityisten omistamat huoneistot ja huvilat

Kaikki vuokraamamme huoneistot ja huvilat ovat yksityisten omistamia ja niitä voi varata ainoastaan internetin kautta.Web-sivustollamme on esitelty yli 100 Pafoksessa olevaa vapaa-ajan huoneistoa ja huvilaa, joihin kaikkiin kuuluu yksityinen tai yhteiskäytössä oleva uima-allas. Useisiin huoneistoihin ja huviloihin on myös erikoistarjouksia.Internetin kautta voit etsiä ja varata mieleisen kohteen ympäri vuorokauden. Pafoksessa on vuokrattavana 2-5 makuuhuoneen huviloita ja 1-4 makuuhuoneen huoneistoja. Laadukkaita vapaa-ajan majoituksia on tarjolla Kato Pafoksen ja Coral Bayn alueilla, sekä useissa Kyproksen kylissä. Vuokraamamme huvilat ja huoneistot ovat ihanteellisia erityisesti perheille, ryhmille ja häävieraille. Nauti vapaudesta omassa luksus-huvilassa tai -huoneistossa varaamalla se
Kyproksella Lettingsin kautta.
 

Huoneiston tai huvilan varaaminen Kyproksella Lettingsin kautta
Kyproksen Lettings perustettin tarjoamaan keskitetysti vapaa-ajan huoneistoja ja huviloita omatoimisille matkailijoille Kyproksella. Olemme keskittyneet huviloiden, huoneistojen ja vapaa-ajan asuntojen vuokraukseen mahdollistaen
omatoimiselle matkaajalle täydellisen joustavuuden. Unohda pakettimatkat, kiertoajelut ahtaissa busseissa ja matkanjärjestäjien aikataulut, sillä vuokraamalla Kyproksella Lettingsin kautta huvilan tai huoneiston, voit itse päättää mitä ja milloin haluat tehdä. Voit rentoutua omalla uima-altaalla, nauttia yhteiskäytössä olevalla uima-altaalla tai vaihtoehtoisesti nauttia auringosta joillakin useista sinisen ympäristölipun saaneista Kyproksen uimarannoista.
 

Yksityiset golf-huvilat Pafoksessa
Meillä on valikoima korkealaatuisia golf-huviloita, joista on loistavat näköalat merelle ja ne sijaitsevat Secret Valleyn luonnonkauniilla ja rauhallisilla paikoilla tarjoten yksityisyyttä – ja ne ovat ainostaan 20 minuutin ajomatkan päässä Kato Pafoksesta. Vaihtoehtoisesti voit valita viikon omassa huoneistossa keskellä turistialuetta ja toisen viikon syrjäisemmällä huvilalla, jolloin voit tutustua perinteiseen kyproslaiseen elämään. Jos haluat asua Pafoksessa kahdessa tai kenties kolmessa eri paikassa ja siirtyä niihin nopeasti, meillä on laaja valikoima yhdistettyjä huoneistoja ja huviloita, joita voit valita kaksi tai useampi, joissa haluat majoittua.

Nauti huviloiden ja huoneistojen antamasta vapaudesta ja joustavuudesta lomallasi
Majoituksen varaaminen Paphos Lettingsin kautta on edullista, sillä huoneistoissa ja huviloissa on täydellisesti varustetut keittiöt mahdollistaen omatoimisen ruuanlaiton. Voit myös syödä ulkona monissa perinteisissä kyproslaisissa tavernoissa tai kansainvälisissä ravintoloissa – valinta on sinun.