Cyprus Lettings
 
Villas in Coral Bay Villas in Cyprus Limnaria Gardens in Kato Paphos Apartments in Paphos

Cypern Lettings

private lejligheder i paphos og villaer på cypern til ferieophold
Alle vore lejligheder og villaer i Paphos lejes ud af private og tilbydes udelukkende på internettet. Vor hjemmeside viser over 100 private ferielejligheder og -villaer i Paphos. Alle vore ejendomme har enten privat swimmingpool eller pool fælles for ejendomskomplekset, og mange er på tilbud. Du kan finde og bestille din Paphos villa eller Cypern lejlighed alle døgnets 24 timer. Vi tilbyder villaer i Paphos med 2 til 5 sengepladser og lejligheder, huse og villaer med 1 til 4 sengepladser og fælles swimmingpool. Du kan bestille kvalitetsferieboliger i områderne Kato Paphos og Coral Bay såvel som i mange landsbyer på Cypern. Vore Paphos villaer og lejligheder er ideelle til familier, grupper eller bryllupsgæster. Nyd friheden ved at bo i din egen luxuriøse Paphos villa eller Cypern lejlighed, lejet gennem Cypern Lettings.
 

bestil din cypern villa eller lejlighed hos Cypern lettings
Cypern Lettings er vor helt specielle ferieboligportal for villa- og lejlighedsferie på Cypern. Vi lægger vægt på at tilbyde Paphos villaer og ferielejligheder, som giver den individuelle rejsende fuldstændig fleksibilitet. Glem alt om charterferie og overfyldte busser med fast afgangstid, for med en feriebolig fra Paphos Lettings bestemmer du selv, hvad du vil tage dig til og hvornår. Du kan slappe af ved din egen private pool, svømme i en af vore store fælles pools eller solbade på en af de mange dejlige og rene badestrande på Cypern. Mange strande på øen har Blåt Flag.


private golfvillaer i paphos, cypern
Vi har et udvalg af golfvillaer af højeste kvalitet beliggende i Secret Valley, kun 20 minutters kørsel fra Kato Paphos. Secret Valley er et af de mest maleriske, naturligt smukke og uforstyrrede områder på Cypern med havudsigt. Måske passer det dig bedst med en uge i privat lejlighed i hjertet af turistområdet og derefter en uge mere i en afsides beliggende villa, hvor du kan nyde det autentiske Cypern. Hvis du ønsker at bo på to eller måske tre forskellige steder i Paphos uden at skulle flytte langt, så har vi et stort udvalg af lejligheder og villaer i Paphos, hvor 2 eller flere centre har et tæt samarbejde.

nyd fuld fleksibilitet med vore paphos villaer og lejligheder
Hvad enten du har lyst til selv at stå for madlavningen i et fuldt udstyret køkken eller spise ude på en af de mange autentiske cypriotiske tavernaer og internationale restauranter, så er valget dit, og du har fuld fleksibilitet, og derfor sparer du penge, når du booker hos Cypern Lettings.